Voor jonge moeders en gezinnen in Israël

Wie zijn wij

Missie

Het doel van de stichting in Nederland is het inzamelen van financiele middelen om het Pro Life project in Arava en omstreken te ondersteunen. De daadwerkelijke hulp ter plaatse wordt verleend door de stichting, die het project handen en voeten geeft en de besteding van het geld bewaakt en verantwoord.

Visie

Het streven is gericht op het verlenen van tijdelijke hulp. De verkregen gelden worden volledig aan de doelstelling besteed. De besteding van de gelden en de feitelijke uitvoering van de hulpverlening worden uitgevoerd door het echtpaar Simon en Henny (zie foto onder het menu). Zij hebben ruime ervaring opgedaan in het helpen en ondersteunen van jonge gezinnen. Zo helpen wij mensen ook de juiste keuzes te maken op financieel gebied en met de opvoeding van hun kinderen. We willen naast hen staan en hen begeleiden. Daar hoort ook bij dat wij voor een bepaalde periode op de kinderen passen totdat de moeder geld heeft om de kinderopvang zelf te betalen.

Arava4life

Simon en Henny Frankenhuis hebben in 2010 Aliyah gemaakt, en zijn werkzaam onder jonge moeders en gezinnen om hen te helpen uit hun moeilijkheden.